Gratis frakt över 615,00 kr

 100% Belåtenhetsgaranti

Beställ idag, skickas omedelbart

 Betala vid mottagande

TonsilFresh munspray tonsillstenar

Munspray hjälper till att förebygga tonsillstenar

10% Kombinationsrabatt

132,49 kr
I lager

Beställ idag, skickas *idag
Gratis frakt över 615,00 kr
100% 30-dagars Pengarna Tillbaka-garanti
Handla med förtroende

Kombinera och spara:

TonsilFresh Munspray Tonsillstenar

TonsilFresh munspray ger fräsch andedräkt när som helst och var som helst. Dess effektiva men säkra ingredienser hjälper till att förebygga tonsillstenar, en vanlig orsak till dålig andedräkt.

  • Bekämpar dålig andedräkt (halitosis), även den som orsakas av vitlök eller alkohol;
  • Hjälper till att förebygga tonsillstenar;
  • Praktisk flaska för mellan måltider och på språng;
  • Mild myntsmak;
  • Utan socker, alkohol eller konstgjorda färgämnen.

Huvudingrediensen i denna munspray är en aktiv syreformel baserad på klordioxid. Detta säkra ämne har använts i årtionden vid rening av dricksvatten. Det neutraliserar skadliga bakterier och de illaluktande svavelföreningar som de producerar på molekylär nivå genom oxidation.

TonsilFresh Oral Spray innehåller en oöverträffat hög dos jämfört med andra aktiva syreprodukter. Den effektiva bekämpningen av bakterier och deras illaluktande sekret äventyrar dock inte den naturliga balansen i munfloran. Även detta är viktigt för munhälsan och för att förebygga dålig andedräkt och tonsillstenar.

TonsilFresh Oral Spray innehåller inga skadliga ingredienser som alkohol, sackarin eller SLS (natriumlaurylsulfat).

Förutom den dagliga munhygienen erbjuder TonsilFresh Oral Spray extra vård för dig som är på språng eller på språng. Spraya 2-3 gånger i munnen och du får genast en fräsch andedräkt! Om du lider av halsfluss, spraya så djupt som möjligt in i halsen.Förutom din dagliga munhygien erbjuder TonsilFresh Oral Spray extra vård för mellan och på språng. Spraya 2 till 3 gånger i munnen och du kommer omedelbart att få fräsch andedräkt! Om du lider av halsfluss, spraya så djupt som möjligt i halsen.

Du kan använda TonsilFresh Oral Spray, som är baserad på aktivt syre, på obestämd tid. Till skillnad från antiseptiska andningsmedel behöver du inte vila under en period för att låta munfloran återhämta sig.

Vilka ingredienser innehåller Tonsilfresh munspray?

Water, stabilised sodium chlorite, sodium bicarbonate, PEG-40 hydrogenated castor oil, potassium sorbate, sodium benzoate, Mentha Piperita (peppermint), sodium hydroxide, Tetrasodium EDTA, aroma.

Innehåll: 50 ml.

Write Your Own Review
TonsilFresh munspray tonsillstenar
Ditt betyg